Blow Up: Uitgeblazen: Stefan valt als tweede af en reageert op exit

Blow Up: Uitgeblazen: Stefan valt als tweede af en reageert op exit

Zondag 11 juni 2023 om 14:31

Stefan is de tweede afvaller van het RTL 4-programma Blow Up. Hoe kijkt hij terug op het avontuur? Wat heeft hij achteraf gezien anders moeten aanpakken? Stefan vertelt het in een nieuwe aflevering van Blow Up: Uitgeblazen, waarin hij ook nog een laatste kans krijgt om de laten zien dat hij wél de beste ballonartiest van dit seizoen is.

Blow Up is vanaf zaterdag 27 mei te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.

<em>Blow Up: Uitgeblazen</em>: Stefan valt als tweede af en reageert op <em>exit</em> Stefan is de tweede afvaller van het RTL 4-programma Blow Up. Hoe kijkt hij terug op het avontuur? Wat heeft hij achteraf gezien anders moeten aanpakken? Stefan vertelt het in een nieuwe aflevering van Blow Up: Uitgeblazen, waarin hij ook nog een laatste kans krijgt om de laten zien dat hij wél de beste ballonartiest van dit seizoen is. Blow Up is vanaf zaterdag 27 mei te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: Johan Derken maakt gehakt van Leonie ter Braak in Blow Up Bekijk deze video » Tranen met tuite in Blow Up: onzekere Kim laat zichzelf gaan (video) Bekijk deze video »
TV :
Blow Up: Uitgeblazen: Stefan valt als tweede af en reageert op exit

Actuele video's

Meer actuele video's