Blow up-afvaller Jozua na exit: "Had niet in schoenen jury willen staan"

Blow up-afvaller Jozua na exit: "Had niet in schoenen jury willen staan"

<em>Blow up</em>-afvaller <em>Jozua</em> na exit: &quot;Had niet in schoenen jury willen staan&quot; Beste Kijkers gemist? Blow Up-Jozua maakt flauwe haai-grap Jozua is de vierde afvaller van het RTL 4-programma Blow Up. Hoe kijkt hij terug op het avontuur? De afvaller van deze week heeft vrede met zijn exit, waar hij alles over vertelt in de nieuwe aflevering van 'Blow Up: Uitgeblazen'. Gijs mag door naar de volgende ronde, laat Leonie ter Braak in de video hieronder weten. Blow Up is vanaf zaterdag 27 mei te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Blow Up-Wim zag zijn exit niet aankomen: "Ik was niet de slechtste" (video) Bekijk deze video » Beste Kijkers gemist? Blow Up-Jozua maakt flauwe haai-grap Bekijk deze video »
TV :
Blow up-afvaller Jozua na exit: "Had niet in schoenen jury willen staan"
Zondag 25 juni 2023 om 14:32

Beste Kijkers gemist? Blow Up-Jozua maakt flauwe haai-grap

Jozua is de vierde afvaller van het RTL 4-programma Blow Up. Hoe kijkt hij terug op het avontuur? De afvaller van deze week heeft vrede met zijn exit, waar hij alles over vertelt in de nieuwe aflevering van 'Blow Up: Uitgeblazen'. Gijs mag door naar de volgende ronde, laat Leonie ter Braak in de video hieronder weten.

Blow Up is vanaf zaterdag 27 mei te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's