Echtgenote Maarten van der Weijden: "Lieve schat, waar zijn we nou in vredesnaam mee bezig"

Echtgenote Maarten van der Weijden: "Lieve schat, waar zijn we nou in vredesnaam mee bezig"

Echtgenote <em>Maarten van der Weijden</em>: &quot;Lieve schat, waar zijn we nou in vredesnaam mee bezig&quot; Een week geleden begon Maarten van der Weijden aan de driedubbele elfstedentocht om geld op te halen voor kankeronderzoek. Zondagochtend bereikte hij voor de derde en laatste keer het eindstation Leeuwarden. LoodzwaarMet zijn bovenmenselijke prestatie heeft Maarten tot nu toe 3,7 miljoen euro aan donaties binnengehaald. Zijn trotse vrouw Daisy vertelt in RTL Boulevard dat de laatste dagen loodzwaar voor hem zijn geweest. Zij heeft wel gedacht: "Lieve schat, waar zijn we nou in vredesnaam mee bezig!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maarten van der Weijden in Marcel & Gijs: 'Enorme aandachtstrekker' Bekijk deze video » Elfstedentriatlon: bekijk staande ovatie Maarten van der Weijden tijdens finish Bekijk deze video » Terugblik: zo haalde Maarten van der Weijden miljoenen op met zijn Elfstedentriatlon (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Echtgenote Maarten van der Weijden: "Lieve schat, waar zijn we nou in vredesnaam mee bezig"
Zondag 25 juni 2023 om 21:04

Een week geleden begon Maarten van der Weijden aan de driedubbele elfstedentocht om geld op te halen voor kankeronderzoek. Zondagochtend bereikte hij voor de derde en laatste keer het eindstation Leeuwarden.

Loodzwaar
Met zijn bovenmenselijke prestatie heeft Maarten tot nu toe 3,7 miljoen euro aan donaties binnengehaald. Zijn trotse vrouw Daisy vertelt in RTL Boulevard dat de laatste dagen loodzwaar voor hem zijn geweest. Zij heeft wel gedacht: "Lieve schat, waar zijn we nou in vredesnaam mee bezig!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's