Elfstedentriatlon: bekijk staande ovatie Maarten van der Weijden tijdens finish

Elfstedentriatlon: bekijk staande ovatie Maarten van der Weijden tijdens finish

<em>Elfstedentriatlon</em>: bekijk staande ovatie <em>Maarten van der Weijden</em> tijdens finish Het wordt steeds zwaarder voor Maarten van der Weijden, 'maar ik geef niet op' Maarten van der Weijden heeft zondag 25 juni in Leeuwarden zijn elfstedentriatlon afgerond. De sportman zei na afloop dat er zeker 3,7 miljoen euro is opgehaald met zijn actie voor kankeronderzoek. Bekijk de beelden van een staande ovatie tijdens zijn finish in de video hierboven. Zo min mogelijk slaapNa afloop bedankte de olympisch zwemkampioen iedereen die hem heeft gesteund tijdens zijn actie. Maarten zwom achtereenvolgens 200 kilometer, fietste 200 kilometer en wandelde 200 kilometer, met zo min mogelijk slapen en rusten tussendoor. Vermoeid"De olympisch kampioen zou eigenlijk zaterdagmiddag aankomen in Leeuwarden, maar hij was daarvoor te vermoeid en moest eerst in Dokkum nog een slaapmoment nemen. Zondagochtend finishte hij alsnog", schrijft Hart van Nederland op hun website. Bekijk de Hart van Nederland-video met de beelden van Maartens finish hierboven. Bekijk ook Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren Bekijk deze video » Zien: vrouw Maarten van der Weijden is steun en toeverlaat tijdens Elfstedentriatlon: 'Hij heeft het heel zwaar' Bekijk deze video »
TV :
Zondag 25 juni 2023 om 10:20

Het wordt steeds zwaarder voor Maarten van der Weijden, 'maar ik geef niet op'

Maarten van der Weijden heeft zondag 25 juni in Leeuwarden zijn elfstedentriatlon afgerond. De sportman zei na afloop dat er zeker 3,7 miljoen euro is opgehaald met zijn actie voor kankeronderzoek. Bekijk de beelden van een staande ovatie tijdens zijn finish in de video hierboven.

Zo min mogelijk slaap
Na afloop bedankte de olympisch zwemkampioen iedereen die hem heeft gesteund tijdens zijn actie. Maarten zwom achtereenvolgens 200 kilometer, fietste 200 kilometer en wandelde 200 kilometer, met zo min mogelijk slapen en rusten tussendoor.

Vermoeid
"De olympisch kampioen zou eigenlijk zaterdagmiddag aankomen in Leeuwarden, maar hij was daarvoor te vermoeid en moest eerst in Dokkum nog een slaapmoment nemen. Zondagochtend finishte hij alsnog", schrijft Hart van Nederland op hun website.

Bekijk de Hart van Nederland-video met de beelden van Maartens finish hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's