Bekijk nieuwe foto's van jarige prinses Alexia: gemaakt op Paleis Huis ten Bosch

Bekijk nieuwe foto's van jarige prinses Alexia: gemaakt op Paleis Huis ten Bosch

Bekijk nieuwe foto's van jarige prinses <em>Alexia</em>: gemaakt op <em>Paleis Huis ten Bosch</em> Het Koninklijk Huis heeft maandag 26 juni, nieuwe foto's gedeeld van prinses Alexia, ter ere van haar 18e verjaardag. De foto's zijn gemaakt op Paleis Huis ten Bosch. Bekijk de kiekjes in de Shownieuws-video hierboven. Lees verder onder de video. Máxima: 'Alexia is Feyenoord-fan, net als ik' (video) Bekijk deze video » Verjaardag vierenAlexia, die tot voor kort studeerde in Wales, is de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. "Alle kinderen" zullen thuis zijn om de verjaardag van Alexia te vieren, vertelde koningin Máxima donderdag na afloop van het staatsbezoek aan België. We zien in de Instagrampost hieronder twee portretten en een staande foto: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) Bekijk ook Zien: koningspaar op staatsbezoek in België Bekijk deze video » Dit vinden de Belgen van onze Willem-Alexander en Maxima, 'luidruchtig' Bekijk deze video »
Royals :
Maandag 26 juni 2023 om 11:29

Het Koninklijk Huis heeft maandag 26 juni, nieuwe foto's gedeeld van prinses Alexia, ter ere van haar 18e verjaardag. De foto's zijn gemaakt op Paleis Huis ten Bosch. Bekijk de kiekjes in de Shownieuws-video hierboven.

Lees verder onder de video.

Verjaardag vieren
Alexia, die tot voor kort studeerde in Wales, is de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. "Alle kinderen" zullen thuis zijn om de verjaardag van Alexia te vieren, vertelde koningin Máxima donderdag na afloop van het staatsbezoek aan België. We zien in de Instagrampost hieronder twee portretten en een staande foto:

Actuele video's

Meer actuele video's