Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher volume 1, vanaf 29 juni op Netflix

Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher volume 1, vanaf 29 juni op Netflix

Bekijk de trailer voor seizoen 3 van <em>The Witcher</em> volume 1, vanaf 29 juni op Netflix Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Later deze week komt het eerste deel van het derde seizoen van de fantasyserie The Witcher uit. Het lot bracht hen samen. Gevaarlijke krachten proberen hen uit elkaar te drijven. Geralt en Yennefer vechten om Ciri te beschermen terwijl er oorlog uitbreekt op het continent. Ze moeten alles op het spel zetten om elkaar niet te verliezen. Dit is het laatste seizoen met Henry Cavill. Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 29 juni (deel 1) te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van The Witcher seizoen 3, volume 1. Bekijk ook Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher, vanaf 29 juni op Netflix Bekijk deze video » Zien: nieuwe beelden The Witcher, Seizoen 3 (Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher volume 1, vanaf 29 juni op Netflix
Maandag 26 juni 2023 om 16:13

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Later deze week komt het eerste deel van het derde seizoen van de fantasyserie The Witcher uit. Het lot bracht hen samen. Gevaarlijke krachten proberen hen uit elkaar te drijven. Geralt en Yennefer vechten om Ciri te beschermen terwijl er oorlog uitbreekt op het continent. Ze moeten alles op het spel zetten om elkaar niet te verliezen. Dit is het laatste seizoen met Henry Cavill.

Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 29 juni (deel 1) te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van The Witcher seizoen 3, volume 1.

Actuele video's

Meer actuele video's