Zien: nieuwe beelden The Witcher, Seizoen 3 (Netflix)

Zien: nieuwe beelden The Witcher, Seizoen 3 (Netflix)

Zondag 18 juni 2023 om 11:43

Zien: nieuwe beelden The Witcher, Seizoen 3 (Netflix) Het nieuwe seizoen van The Witcher komt eraan! Vanaf 29 juni is het derde seizoen van de Netflix-serie te zien. In het middelpunt van deze nieuwe afleveringen staat de opkomst van de jonge heks Ciri, terwijl de hoofdpersonage, Geralt van Rivia, wordt geconfronteerd met een reeks nieuwe uitdagingen. Bekijk hierboven de nieuwe beelden van het derde seizoen van The Witcher. Bekijk ook de trailer van The Witcher: seizoen 3. Bekijk de trailer van Break Point, deel 2 vanaf 19 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Nimona, vanaf 30 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Lincoln Lawyer seizoen 2, vanaf 6 juli op Netflix Bekijk deze video »
Serie :
Zien: nieuwe beelden The Witcher, Seizoen 3 (Netflix)

Het nieuwe seizoen van The Witcher komt eraan! Vanaf 29 juni is het derde seizoen van de Netflix-serie te zien. In het middelpunt van deze nieuwe afleveringen staat de opkomst van de jonge heks Ciri, terwijl de hoofdpersonage, Geralt van Rivia, wordt geconfronteerd met een reeks nieuwe uitdagingen.

Bekijk hierboven de nieuwe beelden van het derde seizoen van The Witcher. Bekijk ook de trailer van The Witcher: seizoen 3.

Actuele video's

Meer actuele video's