Mark Gillis deelt pijnlijke afvalupdate: 'Lukt eigenlijk nog helemaal niet'

Mark Gillis deelt pijnlijke afvalupdate: 'Lukt eigenlijk nog helemaal niet'

<em>Mark Gillis</em> deelt pijnlijke <em>afvalupdate</em>: 'Lukt eigenlijk nog helemaal niet' Peter Gillis de gevangenis in? Nicol doet aangifte van tientallen mishandelingen. Dinsdag 27 juni kun je weer kijken naar een gloednieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa. Mark Gillis doet een controlerondje over de vakantieparken en wordt plots geconfronteerd met zijn gewicht. Vader Peter is natuurlijk strak aan de lijn, maar bij zoon Mark verloopt het allemaal niet zo soepel. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Mark afvallen"Ja, dat is een goed voorbeeld, maar het moet ook allemaal maar gebeuren," aldus Mark Gillis wanneer hem gevraagd wordt naar zijn vader en het afvallen. Vervolgens krijgt zoon Mark de vraag of het afvallen bij hem ook een beetje lukt: "Nee, dat lukt eigenlijk nog helemaal niet." Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Familie Gillis: Massa is kassa: Peter gaat op de knieën voor Wendy Bekijk deze video » 'Nicol Kremers, die haar kinderen niet mag zien, heeft selectief geheugen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 27 juni 2023 om 14:37

Peter Gillis de gevangenis in? Nicol doet aangifte van tientallen mishandelingen.

Dinsdag 27 juni kun je weer kijken naar een gloednieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa. Mark Gillis doet een controlerondje over de vakantieparken en wordt plots geconfronteerd met zijn gewicht. Vader Peter is natuurlijk strak aan de lijn, maar bij zoon Mark verloopt het allemaal niet zo soepel.

Tekst gaat verder onder de video.

Mark afvallen
"Ja, dat is een goed voorbeeld, maar het moet ook allemaal maar gebeuren," aldus Mark Gillis wanneer hem gevraagd wordt naar zijn vader en het afvallen. Vervolgens krijgt zoon Mark de vraag of het afvallen bij hem ook een beetje lukt: "Nee, dat lukt eigenlijk nog helemaal niet."

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's