Geert Wilders woest op Europese natuurministers: 'Dikke middelvinger naar ons dichtbevolkte land'

Geert Wilders woest op Europese natuurministers: 'Dikke middelvinger naar ons dichtbevolkte land'

<em>Geert Wilders</em> woest op <em>Europese natuurministers</em>: 'Dikke middelvinger naar ons dichtbevolkte land' De natuurherstelwet nadert een belangrijke mijlpaal, aangezien een meerderheid van de Europese natuurministers het plan van Eurocommissaris Frans Timmermans steunt. Echter, in politiek Den Haag zijn er aanzienlijke zorgen over een mogelijke nieuwe stikstofcrisis. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Geert WildersGeert Wilders reageert vol woede op het nieuws uit Brussel: "Dit is een dikke middelvinger naar de consequenties voor dit dichtbevolkte land, wat dat natuurherstel totaal niet aankan. We krijgen inderdaad weer situaties zoals in de stikstofcrisis, waarbij het helemaal fout gaat." Bekijk de video's van De Telegraaf en Vandaag Inside hierboven. Bekijk de leukste Vandaag Inside fragmenten op Gids.tv. Bekijk ook 'Geert Wilders' heeft rolletje in show Boef: 'Bitch, wat denken jullie wel niet?' (video) Bekijk deze video » Politici over de heftige bedreigingen van Kaag, 'we worden allemaal bedreigd!' Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders woest op Europese natuurministers: 'Dikke middelvinger naar ons dichtbevolkte land'
Woensdag 21 juni 2023 om 15:13

De natuurherstelwet nadert een belangrijke mijlpaal, aangezien een meerderheid van de Europese natuurministers het plan van Eurocommissaris Frans Timmermans steunt. Echter, in politiek Den Haag zijn er aanzienlijke zorgen over een mogelijke nieuwe stikstofcrisis.

Tekst gaat verder onder de video.

Reactie Geert Wilders
Geert Wilders reageert vol woede op het nieuws uit Brussel: "Dit is een dikke middelvinger naar de consequenties voor dit dichtbevolkte land, wat dat natuurherstel totaal niet aankan. We krijgen inderdaad weer situaties zoals in de stikstofcrisis, waarbij het helemaal fout gaat."

Bekijk de video's van De Telegraaf en Vandaag Inside hierboven. Bekijk de leukste Vandaag Inside fragmenten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's