Zien: Vrouw uit Kamerik gearresteerd op verdenking 15 jaar durende arbeidsuitbuiting

Zien: Vrouw uit Kamerik gearresteerd op verdenking 15 jaar durende arbeidsuitbuiting

Zien: Vrouw uit <em>Kamerik</em> gearresteerd op verdenking <em>15 jaar</em> durende <em>arbeidsuitbuiting</em> Een vrouw uit Kamerik is gearresteerd op verdenking van arbeidsuitbuiting. Gedurende bijna 15 jaar zou ze een vrouw als moderne slaaf hebben behandeld. Het slachtoffer zou lange werkdagen hebben doorgebracht op het bedrijf van de verdachte, zonder enige vorm van betaling. Volgens de Arbeidsinspectie woonde het slachtoffer onder afschuwelijke omstandigheden in een stacaravan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Noodbevel om boerenprotest: trekkers Farmers Defence Force al op weg naar Den Haag (video) Bekijk deze video » Zien: rode kater Lex op brute wijze ontvoerd in Rotterdam, baasjes totaal verbijsterd Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 29 juni 2023 om 16:37

Een vrouw uit Kamerik is gearresteerd op verdenking van arbeidsuitbuiting. Gedurende bijna 15 jaar zou ze een vrouw als moderne slaaf hebben behandeld. Het slachtoffer zou lange werkdagen hebben doorgebracht op het bedrijf van de verdachte, zonder enige vorm van betaling. Volgens de Arbeidsinspectie woonde het slachtoffer onder afschuwelijke omstandigheden in een stacaravan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's