Zien: Estelle Cruijff zet bloemetjes buiten op Ibiza voor 45e verjaardag

Zien: Estelle Cruijff zet bloemetjes buiten op Ibiza voor 45e verjaardag

Zien: <em>Estelle Cruijff</em> zet bloemetjes buiten op Ibiza voor 45e verjaardag Estelle Cruijff: 'Door droomsap word ik 2 dagen later wakker, ik ga knock-out' (Shownieuws) Estelle Cruijff had een goede reden om een feestje te vieren, want de voormalige voetbalvrouw is donderdag 45 jaar geworden. De socialite ging naar Ibiza om dit heuglijke feit te vieren en het bleef niet bij slechts één feestje. Haar kinderen, familie en vrienden waren naar Ibiza gekomen om haar verjaardag te vieren en haar goede vriendin Jaimie Vaes was de dj. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Yolanthe en Monica krijgen standje in Het Jachtseizoen: ‘Netjes een kaartje kopen!’ Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 30 juni 2023 om 11:28

Estelle Cruijff: 'Door droomsap word ik 2 dagen later wakker, ik ga knock-out' (Shownieuws)

Estelle Cruijff had een goede reden om een feestje te vieren, want de voormalige voetbalvrouw is donderdag 45 jaar geworden. De socialite ging naar Ibiza om dit heuglijke feit te vieren en het bleef niet bij slechts één feestje. Haar kinderen, familie en vrienden waren naar Ibiza gekomen om haar verjaardag te vieren en haar goede vriendin Jaimie Vaes was de dj.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's