Hart van Nederland: veel Nederlanders korter of niet op vakantie door prijsstijgingen

Hart van Nederland: veel Nederlanders korter of niet op vakantie door prijsstijgingen

Vrijdag 30 juni 2023 om 17:11

<em>Hart van Nederland</em>: veel Nederlanders korter of niet op vakantie door prijsstijgingen Nog een week te gaan en dan begint voor de eerste regio, regio midden, de zomervakantie. Veel mensen staan te trappelen om vakantie te vieren, maar dat gaan we iets soberder doen dan normaal, zo onderzocht Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: rode kater Lex op brute wijze ontvoerd in Rotterdam, baasjes totaal verbijsterd Bekijk deze video » Zien: boerenprotest was klein maar daadkrachtig Bekijk deze video » Zien: Koning Willem-Alexander in actie om hond Mambo te vangen voor zomerfotosessie Bekijk deze video » File bij tankstations: laatste kans voor goedkopere brandstof voordat accijns stijgt Bekijk deze video »
Nieuws :

Nog een week te gaan en dan begint voor de eerste regio, regio midden, de zomervakantie. Veel mensen staan te trappelen om vakantie te vieren, maar dat gaan we iets soberder doen dan normaal, zo onderzocht Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's