File bij tankstations: laatste kans voor goedkopere brandstof voordat accijns stijgt

File bij tankstations: laatste kans voor goedkopere brandstof voordat accijns stijgt

Vrijdag 30 juni 2023 om 16:37

De drukte bij tankstations neemt toe, aangezien automobilisten hun laatste kans benutten om voordelige brandstof in te slaan. Op deze vrijdagochtend is het ongeveer 50 procent drukker dan normaal. Bij enkele pompen is de benzine zelfs al uitverkocht.

Tekst gaat verder onder de video.

File bij <em>tankstations</em>: laatste kans voor <em>goedkopere brandstof</em> voordat accijns stijgt De drukte bij tankstations neemt toe, aangezien automobilisten hun laatste kans benutten om voordelige brandstof in te slaan. Op deze vrijdagochtend is het ongeveer 50 procent drukker dan normaal. Bij enkele pompen is de benzine zelfs al uitverkocht. Tekst gaat verder onder de video. Accijns op benzineDe afgelopen dagen waren de pomphouders al behoorlijk druk, maar zoals verwacht bereikt de drukte vandaag, op vrijdag, een piek. Vanaf zaterdag zal de accijns op benzine met ongeveer 14 cent per liter stijgen, zoals eerder aangekondigd. Ook diesel zal dan met 10 cent per liter duurder worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: tankstation-medewerkers spotten wolf in woonwijk Doetinchem (video) Bekijk deze video » Zien: ongeluk bij tankstation, meerdere gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :

Accijns op benzine
De afgelopen dagen waren de pomphouders al behoorlijk druk, maar zoals verwacht bereikt de drukte vandaag, op vrijdag, een piek. Vanaf zaterdag zal de accijns op benzine met ongeveer 14 cent per liter stijgen, zoals eerder aangekondigd. Ook diesel zal dan met 10 cent per liter duurder worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's