Zien: boerenprotest was klein maar daadkrachtig

Zien: boerenprotest was klein maar daadkrachtig

Donderdag 29 juni 2023 om 21:30

Een boerenprotest stond donderdag op de planning. Ook deze keer was er wel veel te doen rondom de protesten.

Telefoonnummers gelekt
Telefoonnummers van verschillende Tweede Kamerleden zijn gelekt. Dit gebeurde op de ochtend voor de boerenprotesten begonnen. Boerenorganisatie Farmers Defence Force (FDF) riep op om donderdag te demonstreren in Den Haag. De voorman van FDF ontkent de nummers gedeeld te hebben, maar zegt ook dat hij ‘geen medelijden’ heeft met de belaagde politici. "Ik heb er niks mee te maken, maar ik ben er ook niet rouwig om. Ze mogen ze prima bellen, daar zijn telefoons voor." CDA-Kamerlid Eline Vedder reageert geschrokken op het lekken van haar telefoonnummer. Op Twitter laat ze weten dat ze overspoeld wordt met advies en ze bang is voor wat er gebeurt als ze die adviezen niet opvolgt.

Malieveld
Wederom blokkeerden de boeren een snelweg met hun tractoren. Deze keer was er niet veel oponthoud op de weg. De FDF had aangekondigd dat er duizenden mensen zouden afkomen op het Malieveld-protest. Dit waren er uiteindelijk een paar honderd. Vele politici die aanwezig zouden zijn hadden afgezegd vanwege het lekken van de telefoonnummers van hun collega's.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: <em>boerenprotest</em> was klein maar daadkrachtig Een boerenprotest stond donderdag op de planning. Ook deze keer was er wel veel te doen rondom de protesten. Telefoonnummers gelektTelefoonnummers van verschillende Tweede Kamerleden zijn gelekt. Dit gebeurde op de ochtend voor de boerenprotesten begonnen. Boerenorganisatie Farmers Defence Force (FDF) riep op om donderdag te demonstreren in Den Haag. De voorman van FDF ontkent de nummers gedeeld te hebben, maar zegt ook dat hij ‘geen medelijden’ heeft met de belaagde politici. "Ik heb er niks mee te maken, maar ik ben er ook niet rouwig om. Ze mogen ze prima bellen, daar zijn telefoons voor." CDA-Kamerlid Eline Vedder reageert geschrokken op het lekken van haar telefoonnummer. Op Twitter laat ze weten dat ze overspoeld wordt met advies en ze bang is voor wat er gebeurt als ze die adviezen niet opvolgt. MalieveldWederom blokkeerden de boeren een snelweg met hun tractoren. Deze keer was er niet veel oponthoud op de weg. De FDF had aangekondigd dat er duizenden mensen zouden afkomen op het Malieveld-protest. Dit waren er uiteindelijk een paar honderd. Vele politici die aanwezig zouden zijn hadden afgezegd vanwege het lekken van de telefoonnummers van hun collega's. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Eva Jinek pakt Sjaak van der Tak (LTO) aan om weglopen van onderhandelingen Bekijk deze video » Boeren komen donderdag met duizenden trekkers naar Den Haag, 'houdt rekening met blokkades' Bekijk deze video » Noodbevel om boerenprotest: trekkers Farmers Defence Force al op weg naar Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's