Zien: prinses Alexia reageert voor het eerst op uitlekken van TikTok-filmpjes

Zien: prinses Alexia reageert voor het eerst op uitlekken van TikTok-filmpjes

Zien: <em>prinses Alexia</em> reageert voor het eerst op <em>uitlekken</em> van <em>TikTok-filmpjes</em> Tijdens het persgesprek na de jaarlijkse zomerfotosessie deelt prinses Alexia openhartig haar mening over het uitlekken en viraal gaan van haar TikTok-filmpjes. Nu ze achttien jaar is, reflecteert ze voor het eerst op deze gebeurtenis en de impact ervan. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Telegraaf (@telegraaf.nl) Reactie AlexiaTijdens het persmoment wordt aan prinses Alexia gevraagd naar haar ervaring met sociale media en de mogelijke beperkingen die het met zich meebrengt. De prinses deelt openhartig dat ze zich helemaal niet beperkt voelt in het gebruik van dergelijke platforms. Ze legt uit: "Ik gebruik sociale media om in contact te blijven met mijn vrienden, vooral mijn vrienden uit Wales, en verder eigenlijk voor niets anders." Bekijk de video's van De Telegraaf & Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Prinses Ariane gaat na de zomer studeren in Italië: "Exclusieve studieplek" (video) Bekijk deze video » Zien: Koning Willem-Alexander in actie om hond Mambo te vangen voor zomerfotosessie Bekijk deze video »
Royals :
Zien: prinses Alexia reageert voor het eerst op uitlekken van TikTok-filmpjes
Vrijdag 30 juni 2023 om 17:14

Tijdens het persgesprek na de jaarlijkse zomerfotosessie deelt prinses Alexia openhartig haar mening over het uitlekken en viraal gaan van haar TikTok-filmpjes. Nu ze achttien jaar is, reflecteert ze voor het eerst op deze gebeurtenis en de impact ervan.

Tekst gaat verder onder de video.

Reactie Alexia
Tijdens het persmoment wordt aan prinses Alexia gevraagd naar haar ervaring met sociale media en de mogelijke beperkingen die het met zich meebrengt. De prinses deelt openhartig dat ze zich helemaal niet beperkt voelt in het gebruik van dergelijke platforms. Ze legt uit: "Ik gebruik sociale media om in contact te blijven met mijn vrienden, vooral mijn vrienden uit Wales, en verder eigenlijk voor niets anders."

Bekijk de video's van De Telegraaf & Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's