Weerbericht weekend: zaterdag veel regen, zondag stevige wind (video)

Weerbericht weekend: zaterdag veel regen, zondag stevige wind (video)

Vrijdag 30 juni 2023 om 17:33

<em>Weerbericht</em> weekend: zaterdag veel regen, zondag stevige wind (video) Het wordt een weekend met twee gezichten. Vorig weekend vielen de mussen van het dak, maar dit weekend is het ouderwets wisselvallig. Zaterdag krijgen we te maken met veel regen en zondag is het zonnig met 19 tot 23 graden en een stevige westelijke wind. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: veel Nederlanders korter of niet op vakantie door prijsstijgingen Bekijk deze video » Zien: Koning Willem-Alexander in actie om hond Mambo te vangen voor zomerfotosessie Bekijk deze video » File bij tankstations: laatste kans voor goedkopere brandstof voordat accijns stijgt Bekijk deze video »
Weer :

Het wordt een weekend met twee gezichten. Vorig weekend vielen de mussen van het dak, maar dit weekend is het ouderwets wisselvallig. Zaterdag krijgen we te maken met veel regen en zondag is het zonnig met 19 tot 23 graden en een stevige westelijke wind.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's