Video: prinses Alexia kondigt tussenjaar aan en steunt bedreigde zus Amalia

Video: prinses Alexia kondigt tussenjaar aan en steunt bedreigde zus Amalia

Vrijdag 30 juni 2023 om 17:57

Prinses Alexia kondigde vrijdag tijdens het persgesprek na de zomerfotosessie in Den Haag aan dat ze komend jaar een tussenjaar neemt. 'Beetje reizen, werken en van alles', aldus de 18-jarige Alexia over haar plannen voor het tussenjaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>prinses Alexia</em> kondigt <em>tussenjaar</em> aan en steunt bedreigde <em>zus Amalia</em> Prinses Alexia kondigde vrijdag tijdens het persgesprek na de zomerfotosessie in Den Haag aan dat ze komend jaar een tussenjaar neemt. 'Beetje reizen, werken en van alles', aldus de 18-jarige Alexia over haar plannen voor het tussenjaar. Tekst gaat verder onder de video. BedreigingenTijdens het persgesprek liet de prinses haar trots blijken op haar oudere zus, prinses Amalia, voor de manier waarop zij omgaat met de bedreigingen die aan haar adres worden geuit. Alexia noemde Amalia iemand die "enorm sterk in haar schoenen heeft gestaan de afgelopen tijd" en gaf aan dat ze zelf niet hetzelfde had kunnen doen. Het koningspaar maakte na afloop van een staatsbezoek in Zweden in oktober bekend dat Amalia wordt bedreigd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Koning Willem-Alexander in actie om hond Mambo te vangen voor zomerfotosessie Bekijk deze video » Zien: prinses Alexia reageert voor het eerst op uitlekken van TikTok-filmpjes Bekijk deze video »
Royals :

Bedreigingen
Tijdens het persgesprek liet de prinses haar trots blijken op haar oudere zus, prinses Amalia, voor de manier waarop zij omgaat met de bedreigingen die aan haar adres worden geuit. Alexia noemde Amalia iemand die "enorm sterk in haar schoenen heeft gestaan de afgelopen tijd" en gaf aan dat ze zelf niet hetzelfde had kunnen doen. Het koningspaar maakte na afloop van een staatsbezoek in Zweden in oktober bekend dat Amalia wordt bedreigd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's