Hart van Nederland: verkeerschaos in Nederland door files bij tankstations (video)

Hart van Nederland: verkeerschaos in Nederland door files bij tankstations (video)

Vrijdag 30 juni 2023 om 22:28

<em>Hart van Nederland</em>: verkeerschaos in Nederland door files bij tankstations (video) Automobilisten die vandaag nog even hun tank goedkoper vol wilden gooien, moesten geduldig zijn. Bij meerdere tankstations door het hele land ontstonden er files en opstoppingen en was het dringen aan de pomp. Hart van Nederland was erbij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: prinses Alexia kondigt tussenjaar aan en steunt bedreigde zus Amalia Bekijk deze video » Zien: arrestatieteam valt woning Enschede binnen na steekincident (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: jong meisje gewond na aanrijding in Roosendaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Automobilisten die vandaag nog even hun tank goedkoper vol wilden gooien, moesten geduldig zijn. Bij meerdere tankstations door het hele land ontstonden er files en opstoppingen en was het dringen aan de pomp. Hart van Nederland was erbij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's