Valt Raymond Mens op Peter Gillis? 'Ik denk niet dat ik dat overleef' (video)

Valt Raymond Mens op Peter Gillis? 'Ik denk niet dat ik dat overleef' (video)

Woensdag 5 juli 2023 om 10:52

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Valt <em>Raymond Mens</em> op Peter Gillis? 'Ik denk niet dat ik dat overleef' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In de nieuwe Beau Monde vertelt Sylvie Meis over hoe ze de draad weer oppakt na haar scheiding. De uitspraak 'Als ik ergens binnenkom, komt er echt iemand binnen' valt op bij de makers van De Oranjezomer. Is de tafel het daarmee eens? En wie is de ideale man voor Amerika-kenner Raymond Mens? Peter Gillis misschien? 'Ik denk niet dat ik dat overleef.' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In de nieuwe Beau Monde vertelt Sylvie Meis over hoe ze de draad weer oppakt na haar scheiding. De uitspraak 'Als ik ergens binnenkom, komt er echt iemand binnen' valt op bij de makers van De Oranjezomer. Is de tafel het daarmee eens? En wie is de ideale man voor Amerika-kenner Raymond Mens? Peter Gillis misschien? 'Ik denk niet dat ik dat overleef.'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's