Zwaarste zomerstorm ooit gemeten in Nederland: Poly verwoest strandhuisjes

Zwaarste zomerstorm ooit gemeten in Nederland: Poly verwoest strandhuisjes

Woensdag 5 juli 2023 om 19:29

Storm Poly heeft hevig gewoed in verschillende delen van ons land, vooral in de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland en het IJsselmeergebied. Deze zomerstorm wordt officieel beschouwd als de krachtigste ooit gemeten in Nederland, en de gevolgen zijn duidelijk zichtbaar op de Nederlandse stranden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zwaarste <em>zomerstorm</em> ooit gemeten in Nederland: <em>Poly</em> verwoest strandhuisjes Storm Poly heeft hevig gewoed in verschillende delen van ons land, vooral in de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland en het IJsselmeergebied. Deze zomerstorm wordt officieel beschouwd als de krachtigste ooit gemeten in Nederland, en de gevolgen zijn duidelijk zichtbaar op de Nederlandse stranden. Tekst gaat verder onder de video. StrandhuisjesDe kracht van de windstoten mag zeker niet worden onderschat, getuige een windstoot van 146 kilometer per uur die werd waargenomen in IJmuiden. Op de Nederlandse stranden is de impact van de storm duidelijk zichtbaar, met veel vakantiehuisjes aan en op het strand die zijn beschadigd of zelfs volledig zijn verwoest. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Storm Poly: bomen waaien massaal om in Noord-Holland (video) Bekijk deze video » Video: streekbus Groningen strandt boven sloot na ontwijken omgewaaide boom Bekijk deze video »
Nieuws :

Strandhuisjes
De kracht van de windstoten mag zeker niet worden onderschat, getuige een windstoot van 146 kilometer per uur die werd waargenomen in IJmuiden. Op de Nederlandse stranden is de impact van de storm duidelijk zichtbaar, met veel vakantiehuisjes aan en op het strand die zijn beschadigd of zelfs volledig zijn verwoest.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's