Donderdag in Bij Ons Op De Boerderij: van je broers moet je het hebben

Donderdag in Bij Ons Op De Boerderij: van je broers moet je het hebben

Donderdag 6 juli 2023 om 14:21

Vanavond kun je op RTL 5 kijken naar een nieuwe aflevering van Bij Ons Op De Boerderij. In het programma worden vier boerengezinnen gevolgd in het dagelijks leven op de boerderij en zien we hoe het eraan toegaat in hun privéleven. Het boerenleven is een wereld op zich, er komt een hoop bij kijken.

Tekst gaat verder onder de video.

Liefde op de boerderij
Erik en zijn vriendin Noa hebben een gezamenlijke taak: ze moeten met de shovel het gras inladen. En dat kun je natuurlijk net zo romantisch maken als je zelf wilt. Wat betreft Daan, het wil nog niet zo vlotten in de liefde. Gelukkig kan hij altijd rekenen op de steun van zijn broertje: "Daan is wel met een stuk of vijf meiden aan het Snappen, maar eigenlijk lukt het hem gewoon niet."

Bekijk de beelden van Bij Ons Op De Boerderij hierboven.

Bij Ons Op De Boerderij is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kan de beste fragmenten van Bij Ons Op De Boerderij terugkijken bij Gids.tv

Donderdag in <em>Bij Ons Op De Boerderij</em>: van je <em>broers</em> moet je het hebben Vanavond kun je op RTL 5 kijken naar een nieuwe aflevering van Bij Ons Op De Boerderij. In het programma worden vier boerengezinnen gevolgd in het dagelijks leven op de boerderij en zien we hoe het eraan toegaat in hun privéleven. Het boerenleven is een wereld op zich, er komt een hoop bij kijken. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Liefde op de boerderijErik en zijn vriendin Noa hebben een gezamenlijke taak: ze moeten met de shovel het gras inladen. En dat kun je natuurlijk net zo romantisch maken als je zelf wilt. Wat betreft Daan, het wil nog niet zo vlotten in de liefde. Gelukkig kan hij altijd rekenen op de steun van zijn broertje: "Daan is wel met een stuk of vijf meiden aan het Snappen, maar eigenlijk lukt het hem gewoon niet." Bekijk de beelden van Bij Ons Op De Boerderij hierboven. Bij Ons Op De Boerderij is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kan de beste fragmenten van Bij Ons Op De Boerderij terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Boerderij van Dorst: Raven wil weten of single Janny van der Heijden seks mist Bekijk deze video » Zien: S10 openhartig over jeugd vol depressies en psychoses in Boerderij van Dorst Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in Bij Ons Op De Boerderij: van je broers moet je het hebben

Actuele video's

Meer actuele video's