Video: minister Eric van der Burg in tranen door val kabinet Rutte IV

Video: minister Eric van der Burg in tranen door val kabinet Rutte IV

Zaterdag 8 juli 2023 om 10:37

Video: minister <em>Eric van der Burg</em> in tranen door val kabinet Rutte IV Een balende Wopke Hoekstra (CDA) en een emotionele Eric van der Burg (VVD): een voor een reageerden de ministers gisteravond op de val van hun kabinet Rutte IV. AsielOp het thema asiel is het uiteindelijk geklapt, op de portefeuille van minister Eric van den Burg. Hij reageert dan ook aangeslagen op de kabinetsval. 'Er is heel erg hard gewerkt de afgelopen tijd. (...) Dan wil je het ook met een resultaat afsluiten.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Kabinet Rutte IV is gevallen Bekijk deze video » Hart van Nederland: dit is waarom kabinet Rutte IV is gevallen (video) Bekijk deze video » Johan Derksen reageert op val kabinet in De Oranjezomer: 'Heb de polonaise gelopen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een balende Wopke Hoekstra (CDA) en een emotionele Eric van der Burg (VVD): een voor een reageerden de ministers gisteravond op de val van hun kabinet Rutte IV.

Asiel
Op het thema asiel is het uiteindelijk geklapt, op de portefeuille van minister Eric van den Burg. Hij reageert dan ook aangeslagen op de kabinetsval. 'Er is heel erg hard gewerkt de afgelopen tijd. (...) Dan wil je het ook met een resultaat afsluiten.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's