Bizar: politie haalt fietser (18) van de A2, navigatie stuurt hem via snelweg (video)

Bizar: politie haalt fietser (18) van de A2, navigatie stuurt hem via snelweg (video)

Zaterdag 8 juli 2023 om 13:56

Bizar: politie haalt fietser (18) van de A2, <em>navigatie</em> stuurt hem via snelweg (video) Agenten zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag op de A2 ter hoogte van knooppunt Vught een jongen fietsen. De 18-jarige fietser verklaarde dat zijn navigatie hem via de snelweg zou hebben gestuurd. De politie heeft hem van de snelweg gehaald, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: Kattenhotel Tompoes verwoest door storm Poly (video) Bekijk deze video » Ministers reageren op kabinetsval Rutte IV: 'Ontzettend balen' (video) Bekijk deze video » Video: minister Eric van der Burg in tranen door val kabinet Rutte IV Bekijk deze video »
Nieuws :

Agenten zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag op de A2 ter hoogte van knooppunt Vught een jongen fietsen. De 18-jarige fietser verklaarde dat zijn navigatie hem via de snelweg zou hebben gestuurd. De politie heeft hem van de snelweg gehaald, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's