Ministers reageren op kabinetsval Rutte IV: 'Ontzettend balen' (video)

Ministers reageren op kabinetsval Rutte IV: 'Ontzettend balen' (video)

Zaterdag 8 juli 2023 om 07:49

Ministers reageren op <em>kabinetsval Rutte IV</em>: 'Ontzettend balen' (video) Het kabinet Rutte IV is vrijdagavond gevallen. Rond 20.00 uur werd duidelijk dat het crisisoverleg over de asielaanpak is mislukt en dat premier Mark Rutte het ontslag van zijn kabinet aanbiedt aan de koning. Voor de camera van Hart van Nederland reageerden verschillende ministers, aangeslagen, op het nieuws. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dit is waarom kabinet Rutte IV is gevallen (video) Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na val kabinet Bekijk deze video »
Nieuws :

Het kabinet Rutte IV is vrijdagavond gevallen. Rond 20.00 uur werd duidelijk dat het crisisoverleg over de asielaanpak is mislukt en dat premier Mark Rutte het ontslag van zijn kabinet aanbiedt aan de koning. Voor de camera van Hart van Nederland reageerden verschillende ministers, aangeslagen, op het nieuws.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's