Grote brand in woonboerderij Haren door blikseminslag (Hart van Nederland)

Grote brand in woonboerderij Haren door blikseminslag (Hart van Nederland)

Grote <em>brand</em> in woonboerderij <em>Haren</em> door blikseminslag (<em>Hart van Nederland</em>) In Haren is door blikseminslag een grote brand uitgebroken in een woonboerderij. Vanwege de rook is er een NL-alert afgegeven. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Tot 20.00 uur gold voor de provincie Groningen code oranje. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: concert André Rieu op Vrijthof gaat ondanks noodweer gewoon door Bekijk deze video » Noodweer Nederland: Boom valt op auto in Weert en straten in Zwolle lopen onder water Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Wolf doodgeschoten na aanval op schapenboer in Wapse Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 9 juli 2023 om 20:48

In Haren is door blikseminslag een grote brand uitgebroken in een woonboerderij. Vanwege de rook is er een NL-alert afgegeven. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Tot 20.00 uur gold voor de provincie Groningen code oranje.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's