Noodweer Nederland: Boom valt op auto in Weert en straten in Zwolle lopen onder water

Noodweer Nederland: Boom valt op auto in Weert en straten in Zwolle lopen onder water

Noodweer Nederland: Boom valt op auto in <em>Weert</em> en straten in <em>Zwolle</em> lopen onder water Blikseminslagen, omvallende bomen, grote hagelstenen en volgestroomde straten veroorzaken gevaar en schade als gevolg van het heftige noodweer waarvoor het KNMI waarschuwt. De intense buien zijn inmiddels begonnen en de eerste gevallen van schade door de extreme weersomstandigheden worden al gerapporteerd. Tekst gaat verder onder de Twitter-video. Ondergelopen straten in #assendorp #Zwolle #onweer #codeoranje pic.twitter.com/0qx75wtzz0— DeSouzaFaria (@DTZ_038) July 9, 2023 Schade in het landOp verschillende locaties in het land is er schade ontstaan als gevolg van het heftige noodweer. In Weert is een boom op een auto gevallen, terwijl de straten in Kerkrade en Zwolle onder water staan. Er is ook melding gemaakt van een woningbrand in Horst, mogelijk veroorzaakt door blikseminslag, zoals gemeld door 1limburg. De brandweer is momenteel bezig met het blussen van de brand. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: teleurgestelde bezoekers Bospop en Awakenings na afgelasting vanwege noodweer Bekijk deze video » Video: concert André Rieu op Vrijthof gaat ondanks noodweer gewoon door Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 9 juli 2023 om 18:04

Blikseminslagen, omvallende bomen, grote hagelstenen en volgestroomde straten veroorzaken gevaar en schade als gevolg van het heftige noodweer waarvoor het KNMI waarschuwt. De intense buien zijn inmiddels begonnen en de eerste gevallen van schade door de extreme weersomstandigheden worden al gerapporteerd.

Tekst gaat verder onder de Twitter-video.

Schade in het land
Op verschillende locaties in het land is er schade ontstaan als gevolg van het heftige noodweer. In Weert is een boom op een auto gevallen, terwijl de straten in Kerkrade en Zwolle onder water staan. Er is ook melding gemaakt van een woningbrand in Horst, mogelijk veroorzaakt door blikseminslag, zoals gemeld door 1limburg. De brandweer is momenteel bezig met het blussen van de brand.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's