Video: concert André Rieu op Vrijthof gaat ondanks noodweer gewoon door

Video: concert André Rieu op Vrijthof gaat ondanks noodweer gewoon door

Zondag 9 juli 2023 om 17:17

Het concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht gaat zondagavond definitief door, zo heeft zijn zoon en woordvoerder Pierre zondagmiddag bevestigd. Na uitvoerig overleg met de gemeente en de veiligheidsregio is dit besluit genomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: concert <em>André Rieu</em> op <em>Vrijthof</em> gaat ondanks <em>noodweer</em> gewoon door Het concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht gaat zondagavond definitief door, zo heeft zijn zoon en woordvoerder Pierre zondagmiddag bevestigd. Na uitvoerig overleg met de gemeente en de veiligheidsregio is dit besluit genomen. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Pierre Rieu"De storm wordt naar verwachting tussen 14.00 en 16.00 uur over Maastricht verwacht", meldt Pierre. "Daarom zullen we een deel van de stellages en schermen naar beneden halen." Tevens wordt er een oproep gedaan aan de ruim 12.000 bezoekers om pas in de avonduren naar het Vrijthof te komen. "We hebben geluk dat André pas om 21.00 uur begint. Tegen die tijd zou de storm voorbij moeten zijn." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook André Rieu op Vrijthof: bekijk prachtige beelden concert en reactie zoon Pierre (Shownieuws) Bekijk deze video » André Rieu schittert weer live op Vrijthof in Maastricht: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Reactie Pierre Rieu
"De storm wordt naar verwachting tussen 14.00 en 16.00 uur over Maastricht verwacht", meldt Pierre. "Daarom zullen we een deel van de stellages en schermen naar beneden halen." Tevens wordt er een oproep gedaan aan de ruim 12.000 bezoekers om pas in de avonduren naar het Vrijthof te komen. "We hebben geluk dat André pas om 21.00 uur begint. Tegen die tijd zou de storm voorbij moeten zijn."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's