Merel Ek over vertrek premier Mark Rutte: 'Niemand had dit zien aankomen'

Merel Ek over vertrek premier Mark Rutte: 'Niemand had dit zien aankomen'

Merel Ek over vertrek premier <em>Mark Rutte</em>: 'Niemand had dit zien aankomen' Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte’ Mark Rutte heeft maandagochtend bekendgemaakt dat hij stopt als VVD-leider en de politiek uitstapt. Merel Ek vertelt meer over dit vertrek, dat voor heel wat geschokte reacties zorgt. “Dit komt behoorlijk als een verrassing. Dit had eigenlijk niemand zien aankomen.” Vrijdag na de Kabinetsval liet Rutte nog doorschemeren dat hij wel door zou gaan. Afgelopen weekend lieten diverse oppositiepartijen waarmee hij zou moeten samenwerken weten dat ze niet met Rutte in een regering willen, een Kabinet met de VVD leek een heel moeilijk verhaal te worden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen reageert op val kabinet in De Oranjezomer: 'Heb de polonaise gelopen' (video) Bekijk deze video » Video: minister Eric van der Burg in tranen door val kabinet Rutte IV Bekijk deze video » Breaking! Mark Rutte stopt als leider VVD en verlaat politiek, bekijk zijn verklaring Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 10 juli 2023 om 12:26

Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte

Mark Rutte heeft maandagochtend bekendgemaakt dat hij stopt als VVD-leider en de politiek uitstapt. Merel Ek vertelt meer over dit vertrek, dat voor heel wat geschokte reacties zorgt. “Dit komt behoorlijk als een verrassing. Dit had eigenlijk niemand zien aankomen.” Vrijdag na de Kabinetsval liet Rutte nog doorschemeren dat hij wel door zou gaan. Afgelopen weekend lieten diverse oppositiepartijen waarmee hij zou moeten samenwerken weten dat ze niet met Rutte in een regering willen, een Kabinet met de VVD leek een heel moeilijk verhaal te worden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's