Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte’

Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte

<em>Geert Wilders</em> opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor <em>Mark Rutte</em>’ Bekijk hierboven: Mark Rutte maakt bekend dat hij uit de politiek stapt. Geert Wilders heeft bij het Tweede Kamerdebat over de Kabinetsval gereageerd op het vertrek van Mark Rutte. De PVV-leider is opvallend lovend en krijgt ook de lachers op zijn hand. “Ooit bij de VVD waren we collega’s en ik was zelfs zijn mentor. Hij wordt er niet altijd graag aan herinnerd, maar ok.” Veel respect voor Rutte van WildersWilders zegt dat ze ooit uitstekend hebben samengewerkt, maar elkaar ook het vuur aan de schenen hebben gelegd. Hij wil Rutte bedanken voor zijn tomeloze inzet voor Nederland en zegt op Twitter een 'buiging' te maken. “Uw keuzes waren niet de onze, maar u bracht ze met overtuiging en dat verdient ontzettend veel respect. Net als uw keuze om te stoppen respect verdient.” Bekijk de lovende woorden van Geert Wilders over Mark Rutte hieronder. Als oud mentor een buiging voor Mark #Rutte! pic.twitter.com/7eM4ZTg4bj— Geert Wilders (@geertwilderspvv) July 10, 2023 Johan Derksen reageert op val kabinet in De Oranjezomer: 'Heb de polonaise gelopen' (video) Bekijk deze video » Ministers reageren op kabinetsval Rutte IV: 'Ontzettend balen' (video) Bekijk deze video » Breaking! Mark Rutte stopt als leider VVD en verlaat politiek, bekijk zijn verklaring Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte
Maandag 10 juli 2023 om 12:08

Bekijk hierboven: Mark Rutte maakt bekend dat hij uit de politiek stapt.

Geert Wilders heeft bij het Tweede Kamerdebat over de Kabinetsval gereageerd op het vertrek van Mark Rutte. De PVV-leider is opvallend lovend en krijgt ook de lachers op zijn hand. “Ooit bij de VVD waren we collega’s en ik was zelfs zijn mentor. Hij wordt er niet altijd graag aan herinnerd, maar ok.”

Veel respect voor Rutte van Wilders
Wilders zegt dat ze ooit uitstekend hebben samengewerkt, maar elkaar ook het vuur aan de schenen hebben gelegd. Hij wil Rutte bedanken voor zijn tomeloze inzet voor Nederland en zegt op Twitter een 'buiging' te maken. “Uw keuzes waren niet de onze, maar u bracht ze met overtuiging en dat verdient ontzettend veel respect. Net als uw keuze om te stoppen respect verdient.”

Bekijk de lovende woorden van Geert Wilders over Mark Rutte hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's