Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over val Kabinet en Mark Rutte stopt!

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over val Kabinet en Mark Rutte stopt!

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over <em>val Kabinet</em> en Mark Rutte stopt! In de video hierboven kun je op maandag 10 juli vanaf 10.15 uur kijken naar het debat in de Tweede Kamer over de val van Kabinet Rutte IV Kamerleden kunnen het reces voorlopig even op hun buik schrijven in verband met de val van Kabinet Rutte IV. Vrijdag werd bekend dat het Kabinet is gevallen in verband met de asielcrisis, Kamervoorzitter Vera Bergkamp heeft de Tweede Kamer maandag bijeengeroepen. Mark Rutte opende het debat met een verklaring waarin hij groot nieuws bekendmaakt, hij meldt dat hij stopt als leider van de VVD en de politiek verlaat. Bekijk ook Breaking! Mark Rutte stopt als leider VVD en verlaat politiek, bekijk zijn verklaring Bekijk deze video » Wat is de toekomst van Rutte?Demissionair minister-president Mark Rutte kwam op verzoek van de Voorzitter met een verklaring over het aftreden van het Kabinet. Diverse partijen wilden dat Rutte per direct zou vertrekken als minister-president, maar Rutte was ze voor en stopt ermee. “Dat is mijn persoonlijke afweging, die losstaat van de ontwikkelingen van de afgelopen weken. Maar ik wilde u dat wel aan het begin van het debat vertellen. Dit debat moet gaan over ons land.” Vervolgens wordt er uitgebreid gedebatteerd over het einde van Rutte IV. Rutte heeft vrijdag 7 juli per brief het ontslag van het Kabinet aan de Koning aangeboden. Deze dag was ook het zomerreces begonnen. Bekijk de livestream van Arnews met het debat over de Kabinetsval hierboven. Johan Derksen reageert op val kabinet in De Oranjezomer: 'Heb de polonaise gelopen' (video) Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na val kabinet Bekijk deze video » Ministers reageren op kabinetsval Rutte IV: 'Ontzettend balen' (video) Bekijk deze video » Video: minister Eric van der Burg in tranen door val kabinet Rutte IV Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over val Kabinet en Mark Rutte stopt!
Monday 10 July 2023 om 10:15

In de video hierboven kun je op maandag 10 juli vanaf 10.15 uur kijken naar het debat in de Tweede Kamer over de val van Kabinet Rutte IV

Kamerleden kunnen het reces voorlopig even op hun buik schrijven in verband met de val van Kabinet Rutte IV. Vrijdag werd bekend dat het Kabinet is gevallen in verband met de asielcrisis, Kamervoorzitter Vera Bergkamp heeft de Tweede Kamer maandag bijeengeroepen. Mark Rutte opende het debat met een verklaring waarin hij groot nieuws bekendmaakt, hij meldt dat hij stopt als leider van de VVD en de politiek verlaat.

Wat is de toekomst van Rutte?
Demissionair minister-president Mark Rutte kwam op verzoek van de Voorzitter met een verklaring over het aftreden van het Kabinet. Diverse partijen wilden dat Rutte per direct zou vertrekken als minister-president, maar Rutte was ze voor en stopt ermee. “Dat is mijn persoonlijke afweging, die losstaat van de ontwikkelingen van de afgelopen weken. Maar ik wilde u dat wel aan het begin van het debat vertellen. Dit debat moet gaan over ons land.” Vervolgens wordt er uitgebreid gedebatteerd over het einde van Rutte IV. Rutte heeft vrijdag 7 juli per brief het ontslag van het Kabinet aan de Koning aangeboden. Deze dag was ook het zomerreces begonnen.

Bekijk de livestream van Arnews met het debat over de Kabinetsval hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's