Fractievoorzitters over vertrek Mark Rutte: 'verbijstering' en 'einde van een tijdperk'

Fractievoorzitters over vertrek Mark Rutte: 'verbijstering' en 'einde van een tijdperk'

Fractievoorzitters over vertrek <em>Mark Rutte</em>: 'verbijstering' en 'einde van een tijdperk' Fractievoorzitters reageren bij Hart van Nederland op het vertrek van Mark Rutte. Het was een nogal onverwachte aankondiging, de demissionair premier maakte maandagochtend bekend dat hij uit de politiek stapt. Volgens Joost Eerdmans (JA21) zorgde de boodschap van Rutte ook bij VVD’ers zelf in de Tweede Kamer voor ‘grote verbijstering’. Jesse Klaver (GroenLinks) spreekt van een ‘einde van een tijdperk’. Ook onder anderen Laurens Dassen (Volt) en Caroline van der Plas (BBB) reageren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Merel Ek over vertrek premier Mark Rutte: 'Niemand had dit zien aankomen' Bekijk deze video » Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte’ Bekijk deze video » Mark Rutte over ‘emotionele’ beslissing om te stoppen: ‘Het voelt goed’ (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Maandag 10 juli 2023 om 15:23

Fractievoorzitters reageren bij Hart van Nederland op het vertrek van Mark Rutte. Het was een nogal onverwachte aankondiging, de demissionair premier maakte maandagochtend bekend dat hij uit de politiek stapt. Volgens Joost Eerdmans (JA21) zorgde de boodschap van Rutte ook bij VVD’ers zelf in de Tweede Kamer voor ‘grote verbijstering’. Jesse Klaver (GroenLinks) spreekt van een ‘einde van een tijdperk’. Ook onder anderen Laurens Dassen (Volt) en Caroline van der Plas (BBB) reageren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's