Mark Rutte over ‘emotionele’ beslissing om te stoppen: ‘Het voelt goed’ (video)

Mark Rutte over ‘emotionele’ beslissing om te stoppen: ‘Het voelt goed’ (video)

Mark Rutte over ‘emotionele’ beslissing om te stoppen: ‘Het voelt goed’ (video) Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte’ Mark Rutte heeft in een verklaring aan de Tweede Kamer laten weten dat hij uit de politiek stapt en dus niet meer verkiesbaar is bij de VVD. De demissionair premier kwam maandagochtend met dit nieuws voorafgaand aan het debat over de recente val van het Kabinet. Volgens Rutte heeft hij de keuze zondagochtend met ‘veel emotie en gemengde gevoelens’ gemaakt. “Ik denk dat dit het goede moment is om het stokje door te geven. Dat voelt goed.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over val Kabinet en Mark Rutte stopt! Bekijk deze video » Breaking! Mark Rutte stopt als leider VVD en verlaat politiek, bekijk zijn verklaring Bekijk deze video » Merel Ek over vertrek premier Mark Rutte: 'Niemand had dit zien aankomen' Bekijk deze video » Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte’ Bekijk deze video »
Politiek :
Maandag 10 juli 2023 om 12:37

Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte

Mark Rutte heeft in een verklaring aan de Tweede Kamer laten weten dat hij uit de politiek stapt en dus niet meer verkiesbaar is bij de VVD. De demissionair premier kwam maandagochtend met dit nieuws voorafgaand aan het debat over de recente val van het Kabinet. Volgens Rutte heeft hij de keuze zondagochtend met ‘veel emotie en gemengde gevoelens’ gemaakt. “Ik denk dat dit het goede moment is om het stokje door te geven. Dat voelt goed.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's