Vriend Jort Kelder blij met vertrek Mark Rutte: 'Altijd stress en relschoppen'

Vriend Jort Kelder blij met vertrek Mark Rutte: 'Altijd stress en relschoppen'

Maandag 10 juli 2023 om 16:29

Mark Rutte heeft maandag bekendgemaakt dat hij stopt bij de VVD en uit de politiek stapt. Zijn goede vriend Jort Kelder wist niets van deze aankondiging, maar snapt dat Rutte hem niet heeft gebeld. “Ik denk dat ik in carrières en relaties de slechtste adviseur ben die je kan raadplegen.”

Lees verder onder de video.

Vriend <em>Jort Kelder</em> blij met vertrek <em>Mark Rutte</em>: 'Altijd stress en relschoppen' Mark Rutte heeft maandag bekendgemaakt dat hij stopt bij de VVD en uit de politiek stapt. Zijn goede vriend Jort Kelder wist niets van deze aankondiging, maar snapt dat Rutte hem niet heeft gebeld. “Ik denk dat ik in carrières en relaties de slechtste adviseur ben die je kan raadplegen.” Lees verder onder de video. Jort haalt uit naar ‘vandalen in parlement’Jort is opgelucht door het nieuws, aangezien er altijd gedoe was als hij met de premier op vakantie ging. “Er was altijd een spoeddebat, er was altijd stress, er was altijd relschoppen”, zegt Kelder. “Sorry dat ik het zeg, ik heb respect voor de democratie, maar er zijn veel vandalen in het parlement die alleen maar bezig zijn met hem te beschadigen.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Merel Ek over vertrek premier Mark Rutte: 'Niemand had dit zien aankomen' Bekijk deze video » Mark Rutte over ‘emotionele’ beslissing om te stoppen: ‘Het voelt goed’ (video) Bekijk deze video » Mark Rutte gaat de pers missen: 'Wacht nou, ik ben met m'n speech bezig' (video) Bekijk deze video » Fractievoorzitters over vertrek Mark Rutte: 'verbijstering' en 'einde van een tijdperk' Bekijk deze video »
Politiek :
Vriend Jort Kelder blij met vertrek Mark Rutte: 'Altijd stress en relschoppen'

Jort haalt uit naar ‘vandalen in parlement’
Jort is opgelucht door het nieuws, aangezien er altijd gedoe was als hij met de premier op vakantie ging. “Er was altijd een spoeddebat, er was altijd stress, er was altijd relschoppen”, zegt Kelder. “Sorry dat ik het zeg, ik heb respect voor de democratie, maar er zijn veel vandalen in het parlement die alleen maar bezig zijn met hem te beschadigen.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's