Rutger Castricum flirt met Raymond Mens in De Oranjezomer: "Zou je mij doen?"

Rutger Castricum flirt met Raymond Mens in De Oranjezomer: "Zou je mij doen?"

<em>Rutger Castricum</em> flirt met <em>Raymond Mens</em> in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Zou je mij doen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks had maandag Rutger Castricum, Raymond Mens en Angela de Jong te gast. Ze spraken over het vertrek van Mark Rutte, maar ook ging het over het afgetrainde lichaam van Rutger. Hij vraagt grappend aan Raymond of hij hem zou doen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Merel Ek blundert in De Oranjezomer: 'Oh kut, sorry!' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen recenseert De Oranjezomer: 'Alles is kut, behalve de kijkcijfers' (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 11 juli 2023 om 09:40

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks had maandag Rutger Castricum, Raymond Mens en Angela de Jong te gast. Ze spraken over het vertrek van Mark Rutte, maar ook ging het over het afgetrainde lichaam van Rutger. Hij vraagt grappend aan Raymond of hij hem zou doen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's