Meilandjes-fandag na een dag uitverkocht: "Iedereen wil er heen" (video)

Meilandjes-fandag na een dag uitverkocht: "Iedereen wil er heen" (video)

Meilandjes-fandag na een dag uitverkocht: "Iedereen wil er heen" (video) ZIEN: Kijkers verdeelt over de inrichting van het pension van de Meilandjes De Meilandjes fandag die gister, maandag 10 juli, is aangekondigd heeft heel veel stof doen opwaaien. Weinig plekkenDe fandag is pas 19 augustus, maar gister werd het aangekondigd door de Meilandjes zelf. Vele fans reageerden positief, wat leuk is, maar er kunnen maar 450 mensen komen. Omdat de aankondiging overal, door alle media werd overgenomen, is er nu een stroom aan aanmeldingen bij de organisatie binnengekomen. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Meilandjes fandag: dit kun je verwachten van deze bijzondere dag Bekijk deze video »
Show :
Tuesday 11 July 2023 om 11:43

ZIEN: Kijkers verdeelt over de inrichting van het pension van de Meilandjes

De Meilandjes fandag die gister, maandag 10 juli, is aangekondigd heeft heel veel stof doen opwaaien.

Weinig plekken
De fandag is pas 19 augustus, maar gister werd het aangekondigd door de Meilandjes zelf. Vele fans reageerden positief, wat leuk is, maar er kunnen maar 450 mensen komen. Omdat de aankondiging overal, door alle media werd overgenomen, is er nu een stroom aan aanmeldingen bij de organisatie binnengekomen.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's