Peter mag geen slagroom van Wendy in Familie Gillis: Massa is Kassa

Peter mag geen slagroom van Wendy in Familie Gillis: Massa is Kassa

Woensdag 12 juli 2023 om 13:40

Peter en Wendy gaan in de laatste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa verhuizen en de tortelduifjes hebben er zin in. Eerst nog even naar de kerk, een kaarsje branden of vier en dan op een terrasje selderij eten. Want Peter is immers aan de lijn en van Wendy mag hij niks en al helemaal geen slagroom met cappucino.

Broek aan
Wendy lijkt behoorlijk de broek aan te hebben in de relatie. Geen ‘gehatseflats’, er moet ingepakt worden. Gelukkig is er wel regelmatig tijd voor 'klef gebek' hier en daar. Ook fijn voor Peter is het dat hij zoon Mark nog wel rond kan commanderen.

Peter mag geen slagroom van Wendy in <em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em> Peter en Wendy gaan in de laatste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa verhuizen en de tortelduifjes hebben er zin in. Eerst nog even naar de kerk, een kaarsje branden of vier en dan op een terrasje selderij eten. Want Peter is immers aan de lijn en van Wendy mag hij niks en al helemaal geen slagroom met cappucino. Broek aanWendy lijkt behoorlijk de broek aan te hebben in de relatie. Geen ‘gehatseflats’, er moet ingepakt worden. Gelukkig is er wel regelmatig tijd voor 'klef gebek' hier en daar. Ook fijn voor Peter is het dat hij zoon Mark nog wel rond kan commanderen. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Wendy zegt "Ja" op Peters aanzoek in Familie Gillis: Massa is Kassa Bekijk deze video » Peter Gillis doodsbang tijdens boottochtje: 'Niet wiebelen!' (video) Bekijk deze video » Mark staat naast zoenende vader Peter Gillis (Massa is Kassa) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's