Rutger Castricum in De Oranjezomer over actie VVD-perschef: 'Zo dom' (video)

Rutger Castricum in De Oranjezomer over actie VVD-perschef: 'Zo dom' (video)

Woensdag 12 juli 2023 om 09:10

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum in <em>De Oranjezomer</em> over actie VVD-perschef: 'Zo dom' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum reageert op beelden waarop te zien is hoe een VVD-medewerker de microfoon weggooit tijdens een interviewpoging door een journalist van het YouTube-kanaal Left Laser. 'Het is allemaal dom. (...) Hij zou op zoveel manier beter met hem om kunnen gaan.' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Rutger Castricum reageert op beelden waarop te zien is hoe een VVD-medewerker de microfoon weggooit tijdens een interviewpoging door een journalist van het YouTube-kanaal Left Laser. 'Het is allemaal dom. (...) Hij zou op zoveel manier beter met hem om kunnen gaan.'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's