De Oranjezomer: Estavana Polman lyrisch over 'duizenddingendoekje' Hélène Hendriks

De Oranjezomer: Estavana Polman lyrisch over 'duizenddingendoekje' Hélène Hendriks

<em>De Oranjezomer</em>: Estavana Polman lyrisch over 'duizenddingendoekje' Hélène Hendriks Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman zit bij De Oranjezomer en ze onthult of ze ambities heeft om presentatrice te worden of niet. “Nee helemaal geen ambitie, niet als presentatrice. Wat jij doet vind ik zo knap!”, zegt de handbalster tegen Hélène Hendriks. Bekijk ook Estavana in De Oranjezomer over haar vent Rafael van der Vaart en VI Bekijk deze video » Doet Hélène zichzelf tekort?“Ik ben geen presentator, ik ben een duizenddingendoekje”, reageert Hélène, maar daar is Estavana het niet mee eens en ze steekt de loftrompet. Een gesprek leiden lijkt haar heel moeilijk maar volgens Hélène valt dat allemaal wel mee. “Nee dat is niet waar, nu doe je jezelf tekort. Nu ben ik lief voor je hè?”, aldus de sportvrouw. Op de vraag wie de favoriete presentatrice is van Estavana kan ze maar één ding antwoorden: “Ik vind jou echt fantastisch.” Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Estavana Polman onthult irritatie bij Rafael van der Vaart: ‘Schijten onder het eten’ Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit-heren vol energie teruggekeerd: "Drie landen in 12 dagen!" Bekijk deze video » Schattige beelden: Estavana Polman herenigd met dochter na Beter Laat Dan Nooit Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 13 juli 2023 om 09:14

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Estavana Polman zit bij De Oranjezomer en ze onthult of ze ambities heeft om presentatrice te worden of niet. “Nee helemaal geen ambitie, niet als presentatrice. Wat jij doet vind ik zo knap!”, zegt de handbalster tegen Hélène Hendriks.

Doet Hélène zichzelf tekort?
“Ik ben geen presentator, ik ben een duizenddingendoekje”, reageert Hélène, maar daar is Estavana het niet mee eens en ze steekt de loftrompet. Een gesprek leiden lijkt haar heel moeilijk maar volgens Hélène valt dat allemaal wel mee. “Nee dat is niet waar, nu doe je jezelf tekort. Nu ben ik lief voor je hè?”, aldus de sportvrouw. Op de vraag wie de favoriete presentatrice is van Estavana kan ze maar één ding antwoorden: “Ik vind jou echt fantastisch.”

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's