Jan Joost van Gangelen haalt uit naar Chris Woerts: '80 procent wat hij zegt is niet waar'

Jan Joost van Gangelen haalt uit naar Chris Woerts: '80 procent wat hij zegt is niet waar'

Vrijdag 14 juli 2023 om 11:15

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Joost van Gangelen</em> haalt uit naar <em>Chris Woerts</em>: '80 procent wat hij zegt is niet waar' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jan Joost van Gangelen reageert in De Oranjezomer op een nieuwtje van Chris Woerts, die in De Wandelgangen vertelde dat Jan Joost bedankt heeft voor de functie van Chef Sport bij de NOS. Van Gangelen verklaarde: "'80% van wat Chris zegt is niet waar!'" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Jan Joost van Gangelen reageert in De Oranjezomer op een nieuwtje van Chris Woerts, die in De Wandelgangen vertelde dat Jan Joost bedankt heeft voor de functie van Chef Sport bij de NOS. Van Gangelen verklaarde: "'80% van wat Chris zegt is niet waar!'"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's