Sigrid Kaag in Op1 openhartig over bedreigingen: 'Daarin ben ik niet geslaagd'

Sigrid Kaag in Op1 openhartig over bedreigingen: 'Daarin ben ik niet geslaagd'

<em>Sigrid Kaag</em> in <em>Op1</em> openhartig over <em>bedreigingen</em>: 'Daarin ben ik niet geslaagd' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Na een periode van hevige bedreigingen en zware beveiliging heeft Sigrid Kaag aangekondigd zich niet langer beschikbaar te stellen als lijsttrekker van D66 bij de volgende verkiezingen. De politica verklaarde: "Het heeft een te zware wissel getrokken op mijn gezin." Tekst gaat verder onder de video. Als er geen bedreigingen waren geweest, dan zou @SigridKaag nog niet vertrekken uit de Nederlandse politiek. ''Ik kwam met de gedachte en de hoop naar Nederland om me echt weer te settelen. Dat was ook een van mijn doelstellingen. Daarin ben ik niet geslaagd.'' #Op1 #WNL pic.twitter.com/oCYqt69EDe— Op1 (@op1npo) July 13, 2023 BedreigingenAls er geen sprake was geweest van bedreigingen, zou Sigrid Kaag nog niet vertrekken uit de Nederlandse politiek. Ze deelde: "Ik kwam met de gedachte en de hoop naar Nederland om me echt weer te settelen. Dat was ook een van mijn doelstellingen. Daarin ben ik niet geslaagd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sigrid Kaag heeft vrede met moeilijke besluit te stoppen als lijsttrekker D66 (HvNL) Bekijk deze video » Jan Paternotte de nieuwe D66-leider? 'Ik ben eruit, maar ga het nog niet delen' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Sigrid Kaag in Op1 openhartig over bedreigingen: 'Daarin ben ik niet geslaagd'
Vrijdag 14 juli 2023 om 09:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Na een periode van hevige bedreigingen en zware beveiliging heeft Sigrid Kaag aangekondigd zich niet langer beschikbaar te stellen als lijsttrekker van D66 bij de volgende verkiezingen. De politica verklaarde: "Het heeft een te zware wissel getrokken op mijn gezin."

Tekst gaat verder onder de video.

Bedreigingen
Als er geen sprake was geweest van bedreigingen, zou Sigrid Kaag nog niet vertrekken uit de Nederlandse politiek. Ze deelde: "Ik kwam met de gedachte en de hoop naar Nederland om me echt weer te settelen. Dat was ook een van mijn doelstellingen. Daarin ben ik niet geslaagd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's