B&B vol liefde: Hans hoopt als ‘moskrabber’ het hart van Petri te laten smelten

B&B vol liefde: Hans hoopt als ‘moskrabber’ het hart van Petri te laten smelten

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Hans hoopt als ‘moskrabber’ het hart van Petri te laten smelten In B&B vol liefde is Hans druk bezig met het verwijderen van mos. Het is de grote vraag of hij hiermee indruk maakt op B&B-eigenaresse Petri, eerder heeft hij al te horen gekregen dat hij niet luistert. Maar met het krabben hoopt Hans bij Petri een wit voetje te halen. “Dan smelt haar hart. Liggen we vanavond in elkaars armen. En dan: ‘goh, wat ben je toch een lekkere moskrabber’”, zo fantaseert Hans. Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Maakt Marian in badpak 'haar' mannen helemaal verliefd? (B&B vol liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Ervaringsdeskundige Hans voorspelt slecht nieuws voor Desiree Bekijk deze video » Zien: nieuw seizoen B&B Vol Liefde maakt vliegende start dankzij energieke typetjes Bekijk deze video »
Vrijdag 14 juli 2023 om 12:52

In B&B vol liefde is Hans druk bezig met het verwijderen van mos. Het is de grote vraag of hij hiermee indruk maakt op B&B-eigenaresse Petri, eerder heeft hij al te horen gekregen dat hij niet luistert. Maar met het krabben hoopt Hans bij Petri een wit voetje te halen. “Dan smelt haar hart. Liggen we vanavond in elkaars armen. En dan: ‘goh, wat ben je toch een lekkere moskrabber’”, zo fantaseert Hans.

Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's