Maakt Marian in badpak 'haar' mannen helemaal verliefd? (B&B vol liefde)

Maakt Marian in badpak 'haar' mannen helemaal verliefd? (B&B vol liefde)

Donderdag 13 juli 2023 om 09:45

B&B vol liefde gemist? In de derde aflevering van het nieuwe seizoen gingen Marian en 'haar' mannen afkoelen in haar zwembad. Charmeur Jan, die nog maar een dag van de partij is in Portugal, is behoorlijk onder de indruk. Hij was al verliefd maar bij de aanblik van Marian in badpak breekt bij hem het zweet uit. Hoe zit dat bij concurrent Olof?

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde uit RTL Boulevard hieronder.

Maakt Marian in badpak 'haar' mannen helemaal verliefd? (<em>B&amp;B vol liefde</em>) B&B vol liefde gemist? In de derde aflevering van het nieuwe seizoen gingen Marian en 'haar' mannen afkoelen in haar zwembad. Charmeur Jan, die nog maar een dag van de partij is in Portugal, is behoorlijk onder de indruk. Hij was al verliefd maar bij de aanblik van Marian in badpak breekt bij hem het zweet uit. Hoe zit dat bij concurrent Olof? Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde uit RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde gemist? Bij Walter geven ze zich op de tweede dag al bloot Bekijk deze video » Woensdag in B&B Vol Liefde: emoties komen los door bijzonder therapeutisch schudden Bekijk deze video » Zien: Joy uit B&B vol liefde zet Bed & Breakfast in Málaga te koop Bekijk deze video »
TV :
Maakt Marian in badpak 'haar' mannen helemaal verliefd? (B&B vol liefde)

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's