Rutger Castricum grapt over Mark Rutte: 'Wat hij snuift wil ik ook!' (video)

Rutger Castricum grapt over Mark Rutte: 'Wat hij snuift wil ik ook!' (video)

Zaterdag 15 juli 2023 om 16:35

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum grapt over <em>Mark Rutte</em>: 'Wat hij snuift wil ik ook!' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum grapte in De Oranjezomer vrijdag over Mark Rutte. De tomeloze energie van de demissionair premier is bewonderenswaardig en Rutger denkt wel te weten hoe dat komt: 'Wat hij snuift wil ik ook!' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Rutger Castricum grapte in De Oranjezomer vrijdag over Mark Rutte. De tomeloze energie van de demissionair premier is bewonderenswaardig en Rutger denkt wel te weten hoe dat komt: 'Wat hij snuift wil ik ook!'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's