Video: Mabel schittert met Liefs uit Londen van Bløf in The Talent Scouts

Video: Mabel schittert met Liefs uit Londen van Bløf in The Talent Scouts

Zaterdag 15 juli 2023 om 22:03

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 15 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

In The Talent Scouts doet aanstormend zangtalent een gooi naar de overwinning én een lekker geldbedrag. En de scouts zitten klaar om voor de kandidaten te drukken. Bekijk hieronder het optreden van Mabel.

Video: Mabel schittert met <em>Liefs uit Londen</em> van Bløf in <em>The Talent Scouts</em> Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 15 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. In The Talent Scouts doet aanstormend zangtalent een gooi naar de overwinning én een lekker geldbedrag. En de scouts zitten klaar om voor de kandidaten te drukken. Bekijk hieronder het optreden van Mabel. OvertuigendMabel zong op overtuigende wijze het nummer Liefs uit Londen van Bløf. Meerdere scouts slaan op de knop voor haar en daarmee blijft ze in de race voor de overwinning. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Overtuigend
Mabel zong op overtuigende wijze het nummer Liefs uit Londen van Bløf. Meerdere scouts slaan op de knop voor haar en daarmee blijft ze in de race voor de overwinning.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's