Schattige beelden: hertje ziet boer als moeder en huppelt vrolijk achter hem aan

Schattige beelden: hertje ziet boer als moeder en huppelt vrolijk achter hem aan

Zondag 16 juli 2023 om 16:48

In Garderen neemt een boer de taak op zich om een hertje met de fles groot te brengen. Dit schattige wezen beschouwt de boer als zijn moeder en volgt vrolijk huppelend achter hem aan. Het dier is buitengewoon aanhankelijk en zoekt voortdurend toenadering.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: <em>hertje</em> ziet <em>boer</em> als moeder en <em>huppelt</em> vrolijk achter hem aan In Garderen neemt een boer de taak op zich om een hertje met de fles groot te brengen. Dit schattige wezen beschouwt de boer als zijn moeder en volgt vrolijk huppelend achter hem aan. Het dier is buitengewoon aanhankelijk en zoekt voortdurend toenadering. Tekst gaat verder onder de video. Moeilijke bevallingBoer Klaas legt uit dat de moeder van het hertje een moeilijke bevalling had. Het jong hing ongeveer een halve dag in de vruchtzak, met alleen de voorpootjes en kop naar buiten. Omdat de bevalling te lang duurde en de moeder het hertje niet goed kon persen, was er dringend hulp nodig. Klaas heeft de moeder opgevangen en bijgestaan tijdens de bevalling. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kankerverwekkende stof in sloot waar kinderen spelen: "Hoge concentraties" Bekijk deze video » Heftige beelden: poes klem tussen raam en overlijdt in Rijen Bekijk deze video »
Entertainment :

Moeilijke bevalling
Boer Klaas legt uit dat de moeder van het hertje een moeilijke bevalling had. Het jong hing ongeveer een halve dag in de vruchtzak, met alleen de voorpootjes en kop naar buiten. Omdat de bevalling te lang duurde en de moeder het hertje niet goed kon persen, was er dringend hulp nodig. Klaas heeft de moeder opgevangen en bijgestaan tijdens de bevalling.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's