Video: Gelderlandse versie van Ter land, ter zee en in de lucht steeds populairder

Video: Gelderlandse versie van Ter land, ter zee en in de lucht steeds populairder

Zondag 16 juli 2023 om 17:59

Wie herinnert zich niet de ludieke, zelfgemaakte voertuigen en de moedige houding voorafgaand aan de onvermijdelijke onderdompeling? Ter land, ter zee en in de lucht is een televisieprogramma waar velen mee zijn opgegroeid. Hoewel het programma al een tijdje niet meer wordt uitgezonden, wordt in het Gelderse Maurik dit jaar alweer de negende editie van hun eigen variant georganiseerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Gelderlandse</em> versie van <em>Ter land, ter zee en in de lucht</em> steeds populairder Wie herinnert zich niet de ludieke, zelfgemaakte voertuigen en de moedige houding voorafgaand aan de onvermijdelijke onderdompeling? Ter land, ter zee en in de lucht is een televisieprogramma waar velen mee zijn opgegroeid. Hoewel het programma al een tijdje niet meer wordt uitgezonden, wordt in het Gelderse Maurik dit jaar alweer de negende editie van hun eigen variant georganiseerd. Tekst gaat verder onder de video. Fiets 'm erinIn Maurik heet het evenement 'Fiets 'm erin'. Ongeveer dertig teams racen daar van de helling af om als snelste bij de bel te komen. Volgens de organisatie wordt het evenement elk jaar populairder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kankerverwekkende stof in sloot waar kinderen spelen: "Hoge concentraties" Bekijk deze video » Heftige beelden: poes klem tussen raam en overlijdt in Rijen Bekijk deze video »
Entertainment :

Fiets 'm erin
In Maurik heet het evenement 'Fiets 'm erin'. Ongeveer dertig teams racen daar van de helling af om als snelste bij de bel te komen. Volgens de organisatie wordt het evenement elk jaar populairder.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's