Hélène Hendriks prijst Mediacourant: 'Lekker vilein, neem er eens een kijkje op' (De Oranjezomer)

Hélène Hendriks prijst Mediacourant: 'Lekker vilein, neem er eens een kijkje op' (De Oranjezomer)

Dinsdag 18 juli 2023 om 10:40

Op de website Mediacourant.nl worden BN'ers regelmatig aangesproken op hun vaak aanstellerige of narcistische gedrag. Ze doen vervolgens vaak net of ze die kritische artikelen niet gezien hebben maar stiekem lezen ze het natuurlijk allemaal. Aandacht is aandacht immers. Maar brengt Fidan Ekiz, regelmatig onderwerp van gesprek, de website ook weleens een bezoekje? 'Ik krijg het vaak doorgestuurd en dan denk ik... jongens, stuur het me gewoon niet', vertelt ze in De Oranjezomer.

'Lekker vilein'
Hélène Hendriks is in ieder geval fan: 'Ik vind het heerlijk om te zien. Zelf kom je af en toe aan de beurt maar ja, het zij zo. Dan moet je gewoon eventjes slikken. Maar het is lekker villein.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 17 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Hélène Hendriks prijst <em>Mediacourant</em>: 'Lekker vilein, neem er eens een kijkje op' (<em>De Oranjezomer</em>) Op de website Mediacourant.nl worden BN'ers regelmatig aangesproken op hun vaak aanstellerige of narcistische gedrag. Ze doen vervolgens vaak net of ze die kritische artikelen niet gezien hebben maar stiekem lezen ze het natuurlijk allemaal. Aandacht is aandacht immers. Maar brengt Fidan Ekiz, regelmatig onderwerp van gesprek, de website ook weleens een bezoekje? 'Ik krijg het vaak doorgestuurd en dan denk ik... jongens, stuur het me gewoon niet', vertelt ze in De Oranjezomer. 'Lekker vilein'Hélène Hendriks is in ieder geval fan: 'Ik vind het heerlijk om te zien. Zelf kom je af en toe aan de beurt maar ja, het zij zo. Dan moet je gewoon eventjes slikken. Maar het is lekker villein.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 17 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's