Fidan Ekiz: 'Jonge Thierry Baudet vond ik wel wat hebben' (De Oranjezomer)

Fidan Ekiz: 'Jonge Thierry Baudet vond ik wel wat hebben' (De Oranjezomer)

Dinsdag 18 juli 2023 om 09:10

Hélène Hendriks is wel benieuwd naar wie Fidan Ekiz een sexy politicus vindt. Die moet daar even over nadenken en komt dan met een onverwacht antwoord: 'Ik denk... in zijn jonge jaren Hans van Mierlo. Dat vond ik wel een hele charismatische en charmante man. Dat hij met zijn regenjas zo over straat liep.' En ook naar Thierry Baudet keek ze in het verleden graag.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 17 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Fidan Ekiz: 'Jonge <em>Thierry Baudet</em> vond ik wel wat hebben' (De Oranjezomer) Hélène Hendriks is wel benieuwd naar wie Fidan Ekiz een sexy politicus vindt. Die moet daar even over nadenken en komt dan met een onverwacht antwoord: 'Ik denk... in zijn jonge jaren Hans van Mierlo. Dat vond ik wel een hele charismatische en charmante man. Dat hij met zijn regenjas zo over straat liep.' En ook naar Thierry Baudet keek ze in het verleden graag. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 17 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's