Heftig: Zoë in tranen door Babette in Een Jaar Van Je Leven

Heftig: Zoë in tranen door Babette in Een Jaar Van Je Leven

Heftig: Zoë in tranen door Babette in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> De twee kemphanen kijven nog even door in Een Jaar Van Je Leven. Babette wil even met Erik iets muzikaals doen, Zoë voelt zich gekwetst door haar. Waarom? Bekijk het in het fragment uit Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Babette in Een Jaar Van Je Leven valt en raakt in paniek: "Help, help, help, help" Bekijk deze video » Dames Een Jaar Van Je Leven fantaseren over Peter Gillis: ‘Peter bel me, jij hebt geld’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Moraima leert fietsen en giert het uit Bekijk deze video »
Woensdag 19 juli 2023 om 15:11

De twee kemphanen kijven nog even door in Een Jaar Van Je Leven. Babette wil even met Erik iets muzikaals doen, Zoë voelt zich gekwetst door haar. Waarom?

Bekijk het in het fragment uit Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's