Jort Kelder doet niet aan vakantie: "Vakantie is voor burgers" (RTL Boulevard)

Jort Kelder doet niet aan vakantie: "Vakantie is voor burgers" (RTL Boulevard)

Woensdag 19 juli 2023 om 16:51

Zie boven een fragment uit Radio 538 in Shownieuws waarin Jort Kelder zich uitlaat over het vertrek van vriend Mark Rutte uit de politiek

RTL Boulevard was aanwezig bij de première van de film 'Barbie'. Vele BN-ers waren erbij, zo ook Jort Kelder. Volgens hem gaat Mark Rutte niet op vakantie maar heeft hij wel de nacht bij Angela Merkel doorgebracht. Zelf wil Jort benadrukken niet aan vakantie te doen: "Vakantie is voor burgers", wil hij genoteerd hebben.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jort Kelder</em> doet niet aan vakantie: &quot;Vakantie is voor burgers&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Zie boven een fragment uit Radio 538 in Shownieuws waarin Jort Kelder zich uitlaat over het vertrek van vriend Mark Rutte uit de politiek RTL Boulevard was aanwezig bij de première van de film 'Barbie'. Vele BN-ers waren erbij, zo ook Jort Kelder. Volgens hem gaat Mark Rutte niet op vakantie maar heeft hij wel de nacht bij Angela Merkel doorgebracht. Zelf wil Jort benadrukken niet aan vakantie te doen: "Vakantie is voor burgers", wil hij genoteerd hebben. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rooijakkers over de vloer: ‘laatbloeier’ Jort Kelder zou wel weer 40 willen zijn Bekijk deze video » Zien: confronteert Jort Kelder Gijs Groenteman live op tv met een affaire? Bekijk deze video » Vriend Jort Kelder blij met vertrek Mark Rutte: 'Altijd stress en relschoppen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Jort Kelder doet niet aan vakantie: "Vakantie is voor burgers" (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's